FORENINGSPORTAL Foreninger i Eigersund

Damenes Da Capo

Sang og musikk

Gruppen vår teller 13 sangglade damer . Astrid Kongshavn er dirrigent.  Vi har sanger fra ulike sjangere.

98420260 /

Egersund Brass

Sang og musikk

I 1988 skiftet korpset navn fra Arbeiderkorpset Egersund til dagens navn. Korpset startet som et janitsjarkorps, men er i dag et brassband. Korpset består av ca. 30 medlemmer. Vi har øvelser hver mandag kl 19.30 – 21.45 i Festsalen på Bakkebø. Foruten 17. mai-spilling har korpset høst- og vårkonserter, adventskonserter og deltar julaften i Bakkebø kirke.

Egersund Mandsangforening

Sang og musikk

Egersunds Mandssangforening ble stiftet 17. mai 1901, og koret har vært gjennom skiftende tider både med hensyn til engasjement og medlemsmasse. I dag er koret en svært aktivt kulturbærer i Egersund med over 100 medlemmer i alderen fra 20 årene til veteraner og æresmedlemmer som forlengst har passert pensjonsalderen. Korets overordnede mål er å skape interesse for mannskorsang av høy kvalitet og arbeide for musikalsk utvikling samt å skape et godt sosialt miljø¸ og bygge vennskap mellom sangerbrødre. Medlemmene rekrutteres stort sett fra lokalmiljøet og for tiden er det stor interesse for å bli medlem og sangerbroder.

Egersund Rockeklubb

Sang og musikk

Egersund Rockeklubb ble stiftet i 2013 etter at den forrige klubben la ned to år tidligere. Klubben jobber for å bygge opp et større musikkmiljø i Egersund samt tilrettelegge for at ungdom kan spille rock i Egersund.

Egersund Skytterlag

Idrett

Egersund Skytterlag er en del av Det Frivillige Skyttervesen (DFS). Vårt mål som skytterlag er å stimulere til både breddeaktivitet og toppresultater. Vi skal legge godt til rette for at våre medlemmer skal trives på banen, spesielt ungdommen. Som en del av tilhørigheten til DFS skal vi også legge til rette for at Heimevernet og Forsvaret kan benytte banen vår for å trene.

Helleland Skulekorps

Sang og musikk

Helleland skulekorps er primært et barn og ungdomskorps. Både små og store trives sammen. Vi har mange aktiviteter i løpet av året, vi har basar, vårkonsert, grøtkveld, juleutlodning og drar på en årlig tur med korpset på slutten av skoleåret. Vi spiller selvsagt i 17. mai toget på Helleland, i julebyen, ved tenning av julegrana på Helleland og i kirken på julaften. Korpset ønsker stadig nye aspiranter, så hvis du kan tenke deg å være med er det bare å ta kontakt. Det er også mulig å komme på en av øvelsene hvis du er usikker på hva dette går ut på. Vi øver hver onsdag i vårt eget korpslokale på Helleland grendehus mellom kl 18.30 og 20.30. Aspirantene øver fra kl 17.30. Dirigent; Leif Erik Skadberg

Slekt og Data, Rogaland

Interesseorganisasjoner

Slekt og Data er landets største slektsgranskerorganisasjon. Avdeling i Egersund er en del av fylkesorganisasjonen i Rogaland. Vi har faste møter på Dalane Folkemuseum hver annen onsdag i partallsuker. (kl 18.00-21.00) Se kunngjøringer under Dalane Folkemuseums sider og på facebook.

Sosiale media

2021 © Foreningsportal